Schouderklachten

Nekklachten en een stijve nek stralen vaak door vanuit de schouders of andersom. De stijfheid begint in de schouders en resulteert in ook een stijve nek.

schouderklachten

Schouderklachten kunnen dus oorzaak en gevolg zijn van een stijve nek.

Een verstoring in de schouderspieren kan klein beginnen maar grootse vormen aannemen. Soms begint een vastzittende schouder met een klein trillend zenuwpijntje.

Deze kleine, vaak irritante trilling kan binnen de kortste keren uitgroeien tot een vervelende vastzittende schouder. Ook kan de schouderpijn verder uitstralen naar een de nek en hier zelfs zorgen voor een stijve nek.

Een beginnend pijntje of irritatie van de schouder moet dus vooral niet verwaarloosd of genegeerd worden. Door tijdig de symptomen te herkennen kunnen verdere schouderklachten voorkomen worden. Kijk voor meer oplossingen elders op deze site, en voorkom hiermee erger.

Een andere, veelgebruikte manier om schouder problemen te verhelpen is het nemen van een massage. Er zijn veel soorten massages te vinden en daarom heeft stijvenek.net de beste massages voor jouw verzameld. Binnenkort linken wij hier naar de beste massagesite. Hou onze site in de gaten.

Schouderklachten, pijn in de nek en een stijve nek kunnen wijzen op ernstige problemen. Ga bij langdurige en aanhoudende problemen daarom altijd naar een huisarts voor professionele hulp.